Royal Reesink trotse partner van Solar Team Twente

Royal Reesink heeft een officieel partnership ondertekend met Solar Team Twente
17 juli 2021

Royal Reesink trotse partner van Solar Team Twente

Royal Reesink en haar bedrijven blijven investeren in milieuvriendelijke innovaties. Een van de voorbeelden hiervan is de ontwikkeling van de RECO eTrac. Maar we doen veel meer op dit gebied. Zo zijn wij sinds kort de trotse partner van Solar Team Twente.

Wij zijn enorm trots op dit partnership en zien veel raakvlakken: Royal Reesink associeert zich graag met top engineering, innovatie en duurzaamheid maar ook met enthousiast en jong talent. En net als Solar Team Twente zijn we van mening dat de wereld behoefte heeft aan duurzamer vervoer en nieuwe technologieën.

Verandering stimuleren

Solar Team Twente ontwikkelt de meest efficiënte zonnewagen. Omdat zij geloven dat er een verandering moet komen en dat zij die verandering kunnen stimuleren. Zelf zijn wij ook continu bezig met de vraag hoe we kunnen werken aan innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Naast de verduurzaming van onze panden en ons wagenpark investeren we daarom ook in duurzame oplossingen voor onze klanten.

Innovaties

Enkele recente innovaties zijn de “Zonnekoning”, een mobiele container met uitvouwbare zonnepanelen voor groene stroom op locatie en een voermengmachine voor de veeteelt die samen met machineleverancier Kuhn werd omgebouwd naar hybride om brandstof te besparen en uitstoot te verminderen. Ook de unieke 56V ARC Lithium accu tuingereedschappen van EGO Power+ en de doorontwikkeling van elektrische heftrucks met lithium-ion accu’s dragen bij aan een snellere energietransitie. Samen met ‘smart solutions’, zoals volledig geautomatiseerde magazijnsystemen, en het elektrificeren en robotiseren van machines waardoor minder inzet nodig is van transport en bedrijfsruimte. En met Smart Farming oplossingen voor precisielandbouw en -beregening helpen wij akkerbouwers om hun waterverbruik terug te dringen en het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot wel 65 procent te verminderen.

Stapje extra

De oplossingen van Royal Reesink sluiten goed aan bij de doelstellingen van Solar Team Twente. Marketing & Communications Manager Mark van Eijk: “Onze idealen bereiken we vooral door met elkaar samen te werken en kennis te delen. In Royal Reesink hebben wij een partner gevonden wiens missie en karakter erg aansluiten bij die van ons. Ik vind het erg mooi om te zien dat zij met hun producten en oplossingen ook een stapje extra zetten voor het stimuleren van de energietransitie. Door het enthousiasme van de medewerkers van het bedrijf weet ik zeker dat dit een hele mooie samenwerking gaat worden!”

‘Onze idealen bereiken we vooral door met elkaar samen te werken en kennis te delen.‘

Houd mij op de hoogte!

Graag houden wij u op de hoogte van de
ontwikkelingen. Meld u aan voor onze updates,
zodat we u snel kunnen informeren.

Ontstaan uit een intensieve samenwerking tussen verschillende dochterbedrijven van Royal Reesink.

Jean Heybroek en Reesink Turfcare BE zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de RECO eTrac in Nederland en België.
Heeft u belangstelling of vragen, neemt u dan contact met ons op:

The Nederland

Jean Heybroek BV
Arne van der Valk
+31 6 51986502
avdvalk@jeanheybroek.com
www.jeanheybroek.com

Belgium

Reesink Turfcare BE BV
Jonas Meulebrouck
+32 476 881506
jonas.meulebrouck@reesinkturfcare.be
www.reesinkturfcare.be

Denemarken

Reesink Turfcare DK
Carsten Brandt
+45 40 16 73 74
carsten.brandt@reesinkturfcare.dk
www.reesinkturfcare.dk