Thermisch onkruid bestrijden met de Keckex M13 500

15 maart 2022

Thermisch onkruid bestrijden met de Keckex M13 500

De RECO eTrac is het hele jaar door inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen. Voor thermische onkruidbestrijding is nu een speciale stoom- en heet water unit leverbaar: de Keckex Komex M13 500. Deze unit plaatst u eenvoudig op het platform van de machine, waarna u het oppervlak met een van de verschillende handlansen kunt bewerken.

De Keckex methode

De Komex M13-500 chemievrije onkruidbestrijdingsunit werkt met een combinatie van stoom en heet water. Deze worden in de generator tot maximaal 130 °C verhit en vervolgens via een hittebestendige slang en een handlans naar het te behandelen oppervlak geleid. De hoge temperaturen vernietigen de celstructuur van de plant en bereikt ook de wortels waardoor de plant geen water meer kan opnemen en sterft.

Ook voor kauwgom en graffiti

Als extra optie kan de M13 500 aangepast worden naar een uitvoering met hoge druk pomp. Hiermee is de unit ook te gebruiken voor het chemievrij en effectief verwijderen van kauwgom en graffiti.

Stil en veelzijdig

Door de elektrische aandrijving heeft de Keckex Komex tijdens het gebruik een zeer laag geluidsniveau. Daarom is deze unit uitermate geschikt voor gebruik in en rond druk bezochte plaatsen als bijvoorbeeld winkelcentra en bedrijfscomplexen. De handlansen zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar en zo optimaal af te stemmen op verschillende toepassingen.

Voor thermische onkruidbestrijding kunt u de Keckex Komex M13 500 op de RECO eTrac plaatsen

Neem voor meer informatie over de Keckex Komex M13 500 of een van de andere RECO eTrac aanbouw werktuigen gerust contact met ons op.

Binnenkort kunt u nog meer werktuigen voor de RECO eTrac verwachten. Abonneer u op onze nieuwsbrief zodat wij u als eerste kunnen informeren!

Keep me informed!

We would like to keep you informed about ongoing RECO eTrac developments. Sign up for our updates so that we can inform you promptly.

Born out of an intensive collaboration between the Handling Equipment & Turfcare Equipment subsidiaries of Royal Reesink.

For information & sales, please contact:

The Netherlands

Jean Heybroek BV
Arne van der Valk
+31 6 51986502
avdvalk@jeanheybroek.com
www.jeanheybroek.com

Belgium

Reesink Turfcare BE BV
Jonas Meulebrouck
+32 476 881506
jonas.meulebrouck@reesinkturfcare.be
www.reesinkturfcare.be

Denmark

Reesink Turfcare DK
Carsten Brandt
+45 40 16 73 74
carsten.brandt@reesinkturfcare.dk
www.reesinkturfcare.dk