Volvelds onkruid bestrijden met de HOAF WeedAir 120 onkruidschroeier

1 juni 2022

Volvelds onkruid bestrijden met de HOAF WeedAir 120 onkruidschroeier

[et_pb_section admin_label="section"] [et_pb_row admin_label="row"] [et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Text"]

Voor de RECO eTrac komen steeds meer verschillende werktuigen beschikbaar. Voor het volvelds en effectief bestrijden van onkruid met hete lucht is er nu de WeedAir 120 onkruidschroeier. Deze compacte schroeier heeft een werkbreedte van 1200 mm en kan temperaturen tot circa 650 ℃ bereiken. De WeedAir 120 is dan ook een zeer productieve onkruidbestrijder waarmee u maximaal rendement behaalt met zo weinig mogelijk energie.

Compact en efficiënt

De HOAF WeedAir®120 onkruidschroeier is voorzien van een categorie 1 driepunts ophanging en twee zwenkwielen aan de voor- en achterzijde. De schroeier heeft een capaciteit van ca. 2400 meter bij 2.0 km/uur. Door middel van een optionele A-frame adapter eventueel gecombineerd met side-shift is de Weedair eenvoudig te monteren op de RECO eTrac. Met een werkbreedte van 1200 mm en een gewicht van slechts 170 kg (exclusief gasvoorziening) is de schroeier zeer geschikt voor gebruik op compacte werktuigdragers zoals de RECO eTrac. De zuinige schroeier wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de RECO eTrac werktuigdrager en onttrekt enkel energie wanneer dit nodig is. De temperatuur wordt sensorisch bewaakt en geregeld via een processor. Deze processor wordt digitaal aangestuurd via een PLC die het gasverbruik reguleert. Dit in combinatie met de optionele zij uitstoot maken het een energiebesparende machine.

Werking van de HOAF WeedAir® 120

Het onkruidverwelkingsprincipe van de HOAF WeedAir is gebaseerd op een krachtige hete luchtstroom. Deze wordt met een elektrische ventilator onder de branderkap getransporteerd. Doordat de kap rondom gesloten is, wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt en is het risico op brandschade aan de omgeving uiterst klein.

Zij uitstroom

De WeedAir 120 is voorzien van een zij uitstroom. Hiermee kan onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken in één werkgang worden behandeld. Zowel de schroeier zelf als de zij uitstoot kunnen vanaf de RECO eTrac elektrisch worden ontstoken en bediend.

Gasvoorziening

Voor de gasvoorziening van de WeedAir worden twee tanks op het platform van werktuigdrager geplaatst. Deze gasflessen hebben een inhoud van 2x85 liter (Propaan/LPG dampafname).

Neem voor meer informatie over de WeedAir 120 of een van de andere RECO eTrac aanbouw werktuigen gerust contact met ons op.

Binnenkort kunt u nog meer werktuigen voor de RECO eTrac verwachten. Abonneer u op onze nieuwsbrief zodat wij u als eerste kunnen informeren!

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Houd mij op de hoogte!

Graag houden wij u op de hoogte van de
ontwikkelingen. Meld u aan voor onze updates,
zodat we u snel kunnen informeren.

Ontstaan uit een intensieve samenwerking tussen verschillende dochterbedrijven van Royal Reesink.

Jean Heybroek en Reesink Turfcare BE zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de RECO eTrac in Nederland en België.
Heeft u belangstelling of vragen, neemt u dan contact met ons op:

The Nederland

Jean Heybroek BV
Arne van der Valk
+31 6 51986502
avdvalk@jeanheybroek.com
www.jeanheybroek.com

Belgium

Reesink Turfcare BE BV
Jonas Meulebrouck
+32 476 881506
jonas.meulebrouck@reesinkturfcare.be
www.reesinkturfcare.be

Denemarken

Reesink Turfcare DK
Carsten Brandt
+45 40 16 73 74
carsten.brandt@reesinkturfcare.dk
www.reesinkturfcare.dk