Winterwerktuigen RECO eTrac leverbaar

Voor de RECO eTrac zijn verschillende winterwerktuigen verkrijgbaar
13 januari 2022

Winterwerktuigen RECO eTrac leverbaar

De RECO eTrac kunt u het hele jaar door inzetten, ook tijdens de wintermaanden! Voor winterwerkzaamheden als gladheidsbestrijding, sneeuw ruimen en het ijs-/sneeuwvrij maken van fietspaden, trottoirs en parkeerterreinen zijn inmiddels verschillende winterwerktuigen verkrijgbaar.

Zoutstrooier

De Hilltip IceStriker 550 opzetstrooier is uitstekend geschikt voor plaatsing op het platform van de RECO eTrac. Deze multifunctionele, elektrisch aangedreven zoutstrooier heeft een gewicht van slechts 145 kg en een capaciteit van maximaal 630 liter. De strooier is multifunctioneel en eenvoudig om te zetten naar een complete pekeloplossingsstrooier of een pre-combi natstrooier.

Sneeuwschuif

Sneeuw verwijdert u snel en gemakkelijk met de RECO eTrac en deze 150 cm brede sneeuwschuif. De sneeuwschuiver is te gebruiken op kleine en grote terreinen en voorzien van een kuststof slijtstrook ter bescherming van de ondergrond.

Rolbezem

Voor het verwijderen van sneeuw, het schoonhouden van fietspaden of het opruimen van blad- en vuilresten kunt u de RECO eTrac combineren met een professionele rolbezem. De rolbezem is verkrijgbaar in een breedte van 150 of 170 cm.

Neem voor meer informatie over de RECO eTrac winterwerktuigen gerust contact met ons op.

De komende maanden kunt u meer nieuwe werktuigen voor de RECO eTrac verwachten. Abonneer u op onze nieuwsbrief zodat wij u als eerste kunnen informeren!

Keep me informed!

We would like to keep you informed about ongoing RECO eTrac developments. Sign up for our updates so that we can inform you promptly.

Born out of an intensive collaboration between the Handling Equipment & Turfcare Equipment subsidiaries of Royal Reesink.

For information & sales, please contact:

The Netherlands

Jean Heybroek BV
Arne van der Valk
+31 6 51986502
avdvalk@jeanheybroek.com
www.jeanheybroek.com

Belgium

Reesink Turfcare BE BV
Jonas Meulebrouck
+32 476 881506
jonas.meulebrouck@reesinkturfcare.be
www.reesinkturfcare.be

Denmark

Reesink Turfcare DK
Carsten Brandt
+45 40 16 73 74
carsten.brandt@reesinkturfcare.dk
www.reesinkturfcare.dk